Translate

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Paketti Hollannista...



Taidan olla vähen lapsekas ja malttamaton persoona... Nimittäin nuo verkkokauppa.comin kautta tututuiksi tulleet Banbao-"legot" jäivät kummittelemaan mieleeni ja mietin voisiko niitä saada jostain jo ennen syksyä.
Google avuksi ja löysin sitten useitakin Banbaoa myyvää kauppaa ulkomailta. Moni paikka vain tuntui olevan haluton lähettämään mitään suomeen koska postikulut olisivat olleet järjettömän suuret.
Tarpeeksi kun hakee niin löytää, eli löytyipä sitten butiikki Hollannista mikä lupasi toimittaa yli 100€ tilaukset ilman postituskuluja. Eli tilausta sinne.
13. päivä tein tilauksen ja tänään postimies raahasi 8kg painavan paketin kotiovelle asti. Mahtavaa palvelua! Ja se itse kauppa löytyy täältä: http://www.luthart.nl/banbao-store/index.html
Hinnatkin halvemmat kuin verkkokaupassa. Nukkekoti paljastettiin jo lapsille, muut Banbaot meni vielä kaappiin synttäreitä odottamaan.
Eli kasattiin Mirvan ja hänen kaverinsa kanssa heti tuo nukkekoti. Aika haastava se oli, että ei kyllä 5v. sitä osaa kasata. Haastetta toi ohjekirjan kuvat joissa palikat oli eri väriä kuin todellisuudessa ovat.
Vaikka Banbaota mainostettiinkin yhteensopivaksi legon kanssa, niin kokoeroa on vähän; banbaopalikka on millinpari korkeampi. Laatu ei myöskään ole ihan legon tasoa. Mutta kun pitää palikat erillään legoista, niin ihan hauska ja taatusti hintansa väärti rakennussetti.

Viimeisessä kuvassa kuvasin Banbaotytön yhdessä Fabuland-possun, legon minifiguurin ja Belvilletytön kanssa. Mittakaava siis lähinnä Fabuland-kokoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti