Translate

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Makuuhuoneen muutos osa II

Eilen kiersin parissa rautakaupassa vain todetakseni että haaveilemaani tapettia on olemassa, mutta sitä saa vaan tilauksesta, tilaus tulisi kyllä parissa päivässä. No, pari päivääkin on liikaa kun inspiraatio iskee joten päätin turvautua taas maaliin.
Eli halusin makuuhuoneen taustaseinälle mustavalkoraidallisen tapetin, mutta koska sitä ei tähän hätään löytynyt, ostin 3 litraa mustaa maalia ja päätin ryhtyä urakkaan. Kyllähän maalaaminen tuli toki halvemmaksikin, koska maalipurkin hinnalla olisi saanut hädin tuskin rullallisen raitatapettia ja se olisi kenties riittänyt vajaa puoleen seinään. Ja kolmen litran maalipönikästä meni koko hommaan vajaa puolet purkin sisällöstä, eli purkillisella olisi raidottanut vaikka koko huoneen.
Kuvissa työvaiheet ja lopputulos! Jos olkkaristamme tulee kasarifiilis niin tämä huone tuo mieleen donhuonothatun ja 90-luvun.

2 kommenttia:

  1. Musta-valkoraidallinen seinä näyttää kyllä yllättävänkin hyvältä. Mä en ole mikään suuri raitojen (enkä kyllä ruutujenkaan ystävä), mutta musta-valkoinen on aina musta-valkoinen. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tykkään itsekin tosi paljon lopputuloksesta, ihan joka paikkaan en silti lähtisi seinää raidottamaan koska väsyneenä raidat vilisee silmissä ja tulee vähintäänkin migreeniä :)

    VastaaPoista