Translate

tiistai 2. elokuuta 2011

Ruokailutilan uudistus minibudjetilla


Ruokailutilakin kaipasi uutta raikkaampaa ilmettä. Joten aloitin poistamalla ikkunaseinältä maalatun tapetin. Sen jälkeen maalasin seinät valkoisella, vinkkinä; Vantaan Byggmaxissa 10 litraa silkinhimmeää valkoista maalia maksoi 27,49€, maalia oli tarjolla myös puolikiiltävänä, se oli jonkin verran kalliimpaa, mutta edullista sekin.
Maalausurakan jälkeen tapetoin ikkunaseinän ruskealla tapetilla, jotta sain V.Valmun maalauksen sopimaan sisustukseen. (Taulun saimme vanhemmiltani silloin kun muutimme tähän asuntoon.) Tapetin tilasin täältä: http://www.edullisettapetit.fi/
Tapetti oli todella hyvälaatuista ja tapetointi sillä kävi nopeaan ja helposti, aikamoista askartelua ikkunaseinä patterilla varustettuna tosin oli.
Valaisin on ystäväni vanha, hän oli heittämässä sitä roskiin, mutta onneksi kysyi ensin onko minulla tarvetta, no varsinaista tarvetta ei ollut mutta vaihdoinpa tuon vaihteeksi vanhan lampun tilalle.
Jatkettavan pöydän olen saanut edullisesti käytettynä ja tuolit on ikeaa. Matto pitää vielä jostain hommata ja listat kiinnittää paikoilleen, sitten on taas yksi huone uudistettu. -Minibudjetilla!

Seuraava projekti onkin sitten pikkupoikien huoneen laitto, siitä tulee hauskaa!

2 kommenttia:

  1. Oho. Tulipa tyylikästä! Edukasta on kyl byggmaxin maali ku 3 l maksaa helposti saman. Kohta oot käyny koko kämpän pinnat läpi.

    VastaaPoista
  2. Jep! suosittelen kyllä ostamaan sitä maalia puolikiiltävänä, tuo silkinhimmeä on aika mattapintaista, tarttuu lika varmaan aika helposti, no pohjamaaliksi oivaa.

    VastaaPoista