Translate

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tyhjää tilaa...

Kevätsiivousinspiraatiossani purin eteisestä vanhan Jyskin kirjahyllyn palasiksi ja sijoittelin siinä olevat kirjat ja tavarat vähän sinne sun tänne. Hylly oli jo aikansa elänyt, korjailtu liimalla ja nauloilla ja sen ulkonäkökään ei ollut miellyttänyt silmää enää vuosiin. Niinpä se sai lähteä. Eikä tule ikävä.
Nyt nautin hetken avarasta eteiskäytävästä, mutta luulen että jonkinlainen säilytyskaluste tuohon pitää saada, mutta sillä ei ole kiirettä. Odotetaan rauhassa kun sopiva tulee kohdalle.
Uudistuneessa ruokailutilassakin tapahtui muutoksia jo heti ensimetreillä. Lukunurkkaus lähti ja tilalle tuli tuo ikivanha roskislöytö, tukeva vanha kirjahylly minkä täytin kirjoilla pariin kerrokseen. Ehkä me se isompi kirjahylly kuitenkin tarvitaan, tähän ei mahtunut kuin murto-osa. Nykyään osaan jo taas onneksi käyttää kirjastoa enkä enää osta itselle lisää kirjoja.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Isomman tytön kaveri oli ihan ihmeissään: -Teillä on nyt liian avaraa. Ja paineli äkkiä tytön huoneeseen tarkistamaan että se sentään oli ennallaan.

      Poista