Translate

tiistai 28. joulukuuta 2010

Lego, Scala, Belville, Homemaker ym.



Blogiini on viimeaikoina tilaston mukaan eksynyt "lego" -haulla ihmisiä. Joten ajattelin tehdä legoille oman kuvakansion Picasan verkkoalbumiin. Eli klikkaa kuvaa niin pääset ihastelemaan legorakennelmiamme :)
Psstt... kuvia lisätty...

7 kommenttia:

  1. Moikka! Oon 12-vuotias ja haluisin hirveesti noita belville ja scala ukkoja. Tiedätkös yhtään mistä niitä sais? Ja jos myyt noita ni ilomota mulle noista!(:

    VastaaPoista
  2. Hei! Oletko katsonut huutonetistä? Siellä on aika usein niitä myynnissä. Samoin Tori.fi:stä kannattaa katsoa. Luulisi myös että joulumyyntiin tulisi taas Belville aurinkoinen taloa koska sitä uusimmassa legokuvastossakin mainostettiin. Meillä nuo on tyttöjen lempparileluja joten ihan heti eivät ole meiltä myyntiin tulossa.
    -Ja tiesitkö että ensi vuonna on tulossa kauppoihin ihan tytöille suunnattu legosarja? Että ainakin sitä kannattaa odotella jos belvillejä ei enää löydy.

    VastaaPoista
  3. Juu, oon kattonut netistä ja tori.fi:stä mutta siellä on niin vähän niitä utta oon löytäny noita sivuja mistä saa tilattua. Niitä belville ukkeleita oli sillon kun olin 4-vuotias ni sillon niitä oli mutta sillon en ollut kiinnostunu, nyt olen kiinostunut koska teen tallia ja niitä on hyvä käyttää ratsastajina. Mun kaveri menee lontooseen ni se tuo mulle jos löytyy. Mutta kiitos vinkistä ja toi talo on tosi hieno !(:

    VastaaPoista
  4. tiiätkö muuten vielä jotain sivua missä on niistä uusista legoista mitkä tulee ensvuonna ni ootko löytäny jostain kuvia niistä?(:

    VastaaPoista
  5. ja noita scala taloja kyllä torista löytyy mutta siinä tulee mukaan aina niitä scala ukkeleita ni en oikein niistä scala ukoista välitä...:D

    VastaaPoista
  6. Hei! Uusista legoista oli minullakin täällä jokuaika sitten juttua, mutta koska sarjaa ei ole vielä virallisesti julkaistu, jouduin piilottamaan tekstin. Mutta jos googletat kuvahaulla "lego Friends 2012" tai "girls lego 2012" niin saattaa vielä löytyä jotain kuvia ja ainakin juttua. =)

    VastaaPoista
  7. Tuolla kuvia kaikista tulevista Friends -sarjan legoista:
    http://fr.bricker.ru/sets.html?year=2012&family=Friends&page=1

    VastaaPoista