Translate

tiistai 17. maaliskuuta 2015

Sisäikkuna

Meillä on muutaman oven päällä 70-luvun taloille tyypilliset sisäikkunan paikat, ikkunoita niissä ei valitettavasti ole, en tiedä onko koskaan ollutkaan. Vaan lasin tilalla on puukuitulevyt.
Joskus tuli alakerran rouvan kanssa puheeksi juurikin nämä sisäikkunat, sillä olin nähnyt että heillä levyjen tilalla oli hienot keltaiset pullonpohjalasi-ikkunat.
No putkiremontin myötä alakerran asukkaat päättivät tehdä samalla myös keittiöremontin, ja poistaa keittiön ja ruokailutilan välisen seinän, joten tuo ihana pullonpohjalasi-ikkuna joutikin sitten meille. Kierrätystä parhaimmillaan!

Puukuitulevyn korvaaminen lasi-ikkunalla ei käynyt ihan niin helposti kuin olin kuvitellut. Sillä jostain syystä levy oli liimattu, paklattu, ja naulattu kiinni hehtaarinauloilla ja maalattu vielä sataan kertaan niin että jouduin liuottamaan sitä maalinpoistoaineella muutamaan kertaan ennenkuin se suostui irrota. Lisäksi lasi oli vähän matalampi, joten jouduin askartelemaan listatkin uusiksi. Mutta nyt on lasi paikoillaan ja onhan se aika hauska yksityiskohta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti