Translate

perjantai 28. tammikuuta 2011

Vaihteeksi Legojuttua :)

Tein reilu pari viikkoa sitten tilauksen lego.comin lego shopista. Tilasin säkillisen irtolegoja ja muutaman parin euron valmissetin. Irtolegot tulivat eilen ihan kotiovelle asti, mutta valmisjutut on vielä jossain matkan varrella. Kaipa ne sieltä joskus tulee. Tilauksen yhteydessä pankkitililleni tuli myös katevaraus kahteen kertaan joten ihan ongelmitta ei tämä tilaus mennyt, mutta uskallan silti tilata toistekin :) Näin jälkiviisaana voi sanoa että olisi kannattanut harkita mitä tilaa, sillä postimaksut (16,46€) on aika paljon ja koska tilaus ei tule ihan hetkessä niin legoja olisi voinut tilata kerralla kaksinverroin enemmän. Mutta seuraavalla kerralla sitten!

Eilen päästiin rakennuspuuhiin ja tällainen kartano tuli sitten tälläkertaa. Lisää kuvia löytyy tuolta meidän legokansiosta. Eli melko tyttömäistä rakentelua tälläkin kertaa. Mutta olkoot tämä vastaiskuna kauppojen legotarjonnalle.

Lisäys vielä, ne loput legotkin tuli sitten eilen, postin mokaa, jos olisin saanut ilmoituksen postissa odottavasta paketista, legot olisi olleet täällä jo viime viikolla... Johonkin siis pakettikortti oli matkallaan eksynyt. Onneksi tuli muistutuslappu postista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti