Translate

maanantai 26. syyskuuta 2011

Joulukalentereita

Postiluukusta tipahti tänään Hobbyhallin kuvasto missä oli taas iso valikoima joulukalentereita. Jouluun on vielä aikaa mutta edellisten vuosien kokemuksella tiedän että parhaimmat kalenterit loppuvat jo lokakuussa.
Tänä vuonna tyttöjen kalenterihässäkkä on jo valmiina, tosin ihan kaikkia ylläreitä en ole vielä hankkinut. Tytöthän saavat siis itsetehdyn kalenterin missä tänä vuonna yllätyksinä on mm. huutonetistä huudettuja Sylvanian Families hahmoja.


Legokalenterin hankin varmaan joulukuussa alennuksesta jos löytyy, muuten meille ei tule legokalenteria vaikka niissä yllätykset onkin ihan loistavia, tänä vuonna vaihtoehtoina on Lego City ja Star Wars.
Useana vuotena meillä on ollut tytöillä, ja viime vuonna pojalla LPS-joulukalenteri, mutta se villitys alkaa olla meidän perheessä ohi. Joten kalenteri jää meidän osalta kaupan hyllylle.

Tänä vuonna pikkupoika saakin sitten toysdirect.com:sta tilatun Playmobil-kalenterin missä on aiheena Dinosaurukset, voi olla että tästä tulee vielä eskaritytön kanssa tappelu :)

1 kommentti:

  1. Meillä poika on jo "tilannut" itselleen Lego joulukalenterin. Oletettavasti haluaa tuon Gityn vaikka Star Warseistakin tykkää.

    VastaaPoista