Translate

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Lintuhäkkilamppu Mathieu Challiéres'n Petite Voliére -valaisimen hengessä

Alkutalvesta törmäsin pieneen kotimaiseen nettikauppaan missä myytiin pieniä suloisia koristelintuja. Silloin linnut jäivät tilaamatta, koska en keksinyt mihin niitä olisi voinut käyttää.
Samaan aikaan etsin myös olohuoneeseen uutta kattovalaisinta, ja katsoinkin sillä silmällä Anttilan ja Hobbyhallin lintuhäkkivalaisimia. Ne eivät kuitenkaan iskeneet tarpeeksi, joten ostamatta jäi.
Ajatus jäi kuitenkin muhimaan jonnekkin pään sisään. Sillä kun muutama aika sitten törmäsin eräässä blogissa Mathieu Challiéres'n suunnittelemaan Petite Voliére -valaisimeen. Päässäni kuului Klik! Tässä se on, tuollaisen haluan toteuttaa itse. Linnut tilasin samantien ja varjostimen kehikkoa googlailin netistä, mutta haluamani kokoista ei löytynyt, joten keksin katsella Ikean varjostinvalikoimaa, ja sieltähän se sopiva löytyi. Sitten vaan  rautalankaa, grillitikkuja ja suihkaus kuparispraytä ja lopputulos yllätti itsenikin kauneudellaan. Valaisin pääsi ruokailutilan kattoon ja sinne se sopiikin mainiosti.
2 kommenttia:

  1. Heips, haluisin tiedustella mistä nuo linnut on hankittu? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tilasin ne kranssit.fi -nettikaupasta. Joskus muistan nähneeni Tiger storessa vastaavia, mutta huomattavasti halvempia, tosin ei yhtä aidon näköisiä...

      Poista