Translate

torstai 26. maaliskuuta 2015

Putkiremontti Osa 11

Ennen...

Putkiremontti on nyt meidän kämpän osalta melkoisen hyvällä mallilla. Kylppäri on ollut jo parisen viikkoa käyttökunnossa, suihkuseinä puuttuu, mutta muuten se näyttää jo siltä miltä pitääkin. Olen todella tyytyväinen kaakelivalintoihin, ja varsinkin tuohon tiililadontaan. Katossa on viisi valopistettä ja vielä peilikaapin valo lisänä, kylppäri on ihanan valoisa ja niin toimiva ja ilmava kuin se tuon pienen tilan huomioon ottaen on mahdollista olla.

Pikkuvessan tilanne on toinen. Se on tällä hetkellä todella vaiheessa. Kun vanha wc-pytty ja lavuaari oli irrotettu, paljastui kaakeleiden karu kunto ja päätimme laittaa lisärahaa remonttiin ja nyt wc odottaa purkamista ja uusia kaakeleita :)

Mutta nyt kun ollaan tähän vaiheeseen päästy, voin hyvällä omalla tunnolla sanoa että kyllä, putkiremontista selviää suht. mukavasti vaikka on neljä lasta, kaksi kissaa ja koko perhe asuu remontin ajan omassa kodissa.
Eniten hermoja raastoi ne pari päivää kun tiskikonetta ei voinut käyttää. Inhoan käsin tiskaamista yli kaiken. Toiseksi eniten pyykinpesu. Seitsemän viikkoa ilman pyykkikonetta takasi sen että meidän parveke oli täynnä pyykkipussukoita, koska jossain vaiheessa lopetin käsin pyykkäämisen kokonaan ja koko aikana pyykit pestiin (pesetettiin) vain pari kertaa koneessa. -Mutta tästä opin myös sen, että samoja vaatteita voi käyttää useammankin päivän peräkkäin.
Parasta remontissa oli tietysti tuo uusittu kylppäri ja se, että tajusimme kuinka hyvät saunatilat meidän taloyhtiössä on ja hankimme siis sen oman saunavuoron!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti