Translate

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Kodin sisustuspäivitystä!


Asuntomessuilta tarttui sisustuskuume ja niinpä tein kotiin uusia hankintoja. Pikkuvessaan tarvittiin laskutilaa, joten Ikean Gunnern-pilaripöytä täytti tämän tarpeen loistavasti. Myös metallilankakori on uusi hankinta ja se löytyi H&M:lta.


Kylpyhuoneeseen hankin uuden suihkuverhon H&M:lta, verhossa on valokuvapainatus ja antaahan se vähän kontrastia ja ilmettä muuten valkoiseen tilaan.

Sitten alelöytöihin:

Olohuone päivittyi Elloksen valkoisilla kultapalloisilla verhoilla. Nämä sopivat hyvin jouluverhoiksi ja sellaisiksi ne kai on tarkoitettukin, mutta näyttävät ihan mageilta näin kesälläkin, eikä maksanut paljoa. Uudet sisustustyynynpääliset H&M:n alesta, kultainen tekonahkatyyny oli hyvä ostos vaikka materiaali vähän aluksi epäilyttikin.

Makuuhuoneen ilme uudistui uusilla tekstiileillä. Kaikki H&M:n alesta alle viidellä kympillä!

Makuuhuoneen entinen värikäs muovikattokruunu vaihtui vähän aikuisempaan tyyliin, tämä ihana pitsikuvioinen metallivalaisin löytyi Elloksen alesta ja alekoodien jälkeen senkin hinta oli halpa, alle 30€. Myös pöytälamput on Elloksen alesta ja maksoivat yhteensä naurettavat 15€.


Makuuhuoneeseen hankin myös mustan nahkaisen räsymaton, matto oli normaalihinnaltaankin yllättävän edullinen niin kivaksi matoksi. Siitä en saanut järkevää kuvaa, joten jätetään nyt näyttämättä... Mutta ruokailutilan uutta mattoa saatte ihailla.
Värikäs ja kohtalaisen iso pyöreä matto löytyi myös Elloksen alesta, ihan loisto-ostos ja sopii meidän kodissa vaikka mihin. Tällä kertaa se päätyi ruokailutilaan.
(Ruokailutila on tällähetkellä lievästi ahdas, koska sinne on ängetty meidän vanha sohva odottamaan loppusijoituspaikkaa, mikä se sitten onkaan.)
Että sellaisia hankintoja kesäalesta. Seuraava sisutusprojekti koskeekin sitten pikkupoikien huonetta. Tarkoitus päivittää seinien väriä, ehkä uutta tapettiakin... No siitä sitten myöhemmin, jään odottamaan inspiraatiota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti