Translate

perjantai 6. helmikuuta 2015

Putkiremontti, Osa 7 Hirveä meteli

Alkuviikosta alettiin purkamaan ensimmäisiä  kylppäreitä. Meteli oli vielä suht siedettävä. Eilen oli meidän kylppärin purkuvuoro ja itse työ sujui todella siististi, pölyt pysyivät kylppärin sisällä ja imuri hurisi pitkin päivää. Mutta se meteli, se oli aivan järkky, joten äkkiä vaan lähiapteekkiin hakemaan korvatulppia ja illemmalla vielä marketista muutamat kuulosuojaimet. Tänä aamuna meteli on ollut huomattavasti helpompi kestää.
Vesi on ollut kerran poikki, mutta muutoin on voinut laskea vettä niin keittiön- kuin pikkuvessankin hanasta. Onni on että on se pikkuvessa. Ei tulisi mitään jos joutuisi tämän sakin kanssa laukkaamaan alakerran yleisessä käymälässä.
Meteliä pitävät työt alkavat täällä yleensä joskus kahdeksan aikaan ja loppuvat n. kolmelta. Eli päivätyöläisille putkiremppa ei juurikaan tuo metelin osalta muutosta elämään.
Nyt on selvää että pikkuvessalle ei tosiaan tehdä mitään muuta kuin  uusi katto ja mahdollisesti vaihdetaan pönttö ja allas. Päätin kuitenkin itse vähän freesata vessan ilmettä, joten seiniin uutta maalia ja ikeasta uutta peiliä hyllyä ym. Jotka remppatyypit lupasivat asentaa :)
Alla pari kuvaa miltä kylppäri näytti eilen aamulla ja mikä oli lopputulos iltapäivällä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti