Translate

maanantai 9. helmikuuta 2015

Putkiremontti Osa 8 remppaelämää

Putkiremppaelämään alkaa jo tottua. Aamulla tulee ensimmäinen remppareiska joka aloittelee hommia, päivän mittaan käväisee yksi jos toinenkin kääntymässä, joten omasta rauhasta ei kannata päivisin haaveilla.
Remontti on yllättänyt positiivisesti sillä, että sotkua ja pölyä ei juurikaan tule muualle asuntoon.
Lapset palailevat koulusta yleensä n. puolen päivän aikaan. Silloin kuulosuojaimet ovat ehdottomat. Poran ääntä kun kuuluu pitkin päivää.
No, onnistuu se tietokoneella pelaaminen ja murojen popsiminen kuulosuojaimienkin kanssa...

Ongelmallisinta on ollut pyykin pesu. Pyykkitupaa ei meidän taloyhtiöstä enää löydy ja sukulaisillakaan ei voi päivittäin juosta pyykin pesussa. Joten ei muuta kuin pyykit ämpäriin ja nyrkkipyykille. Sen verran laiska olen, että keksin lingota pyykit tällähetkellä eteisessä nököttävässä pesukoneessa. Koneesta kun voi valita erikseen pelkän linkouksen ja ei muuta kuin poistoletku vain ämpäriin ja hyvä tulee :) (En silti suosittele kokeilemaan...)


 Vesi on ollut kerran poikki koko talosta, joten aina on hyvä olla pullovettä jemmassa!


Lapset kokevat remppaelämän eräänlaisena seikkailuna ja heidän mielestään putkiremontti on kivaa!
Taloyhtiön sauna on tullut kokeiltua ja ajattelimme ottaa jatkossa oman saunavuoron. Olen jostain syystä karsastanut taloyhtiön yhteissaunoja, mutta täytyy todeta että tilat on siistit ja saunassa sai hyvät löylyt.
Suihkussa voi käydä päivittäin ja lenkkisauna lämpiää kerran viikossa. Joten likaisena ei tarvi putkirempan vuoksi kärvistellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti