Translate

torstai 12. helmikuuta 2015

Putkiremontti Osa 9 Suunnitelmia ja shoppailua

Aina ei mene niin kuin suunnittelee, eilen piti päästä suihkuun taloyhtiön saunaosastolle. Vaan joku oli sulkenut ovet ja meidän avain ei sitten yllättäen sopinutkaan oveen. No lähti kitkerää palutetta huoltoyhtiöön. Kun nimenomaan luvattiin että rempan ajan saa käydä suihkussa niin usein kuin haluaa kellonajasta riippumatta.
Myös sähköt menivät yllättäen tänä aamuna, ja pimeyttä kesti muutaman tunnin. Samoin ennalta ilmoittamatta keittiön hanasta ei tule vettä, mutta onneksi vessan hana toimii :)







Mutta hauskempiin asioihin. Mietin jo pikkuvessan tulevaa tyyliä. Koska sille ei tässä varsinaisessa putkiremontissa tehdä mitään, on pakko ottaa maalipensseli omaan käteen ja panna hihat heilumaan. Ajattelin, että kun se on tyttöjen huoneen vieressä, siitä voisi tehdä "tyttöjen vessan" eli väreiksi hempeää vaaleanpunaista, harmaata ja ripaus pinkkiä ja valkoista. Sopivia tekstiilejä löytyikin H&M:n valikoimista. Kaakelitarrat tilasin pienestä saksalaisesta nettibutiikista ja kalusteet ym. tilpehööri Ikeasta.


Kylppärin tekstiilejä ostin ikeasta. Ihanan pehmeä matto ja muutama käsipyyhe. Hillittyä värimaailmaa vaaleanpunaisen wc:n vastapainoksi.


Ja lopuksi vielä muutama vaihekuva, kyllä se remppa etenee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti