Translate

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Banbao "legoja" tyttömäiseen makuun



Tällaiset uutuudet tulossa Banbaolta syksyllä. Esittelyn mukaan palikat ovat yhteensopivia legojen kanssa ja hinnaltaan varsin kohtuullisia.
Kuvat ja tiedot bongasin verkkokauppa.comin sivuilta. Itse kiinnostuin tuosta keltaisesta nukketalosta. Myös molemmat unelmatalot näyttävät kivoilta, palikoitakin on lukumäärältään ihan kiitettävästi.
Näissä on osattu kyllä vetää oikeista naruista kun on suunniteltu palikkasettejä tytöille, on iloinen väritys, paketeissa paljon figuureja; eläimiä ja ihmisiä sekä kasveja ja muuta pikku tilpehööriä. Pannaanpa korvan taakse kun joululahjojen mietintä tulee ajankohtaiseksi ;)

5 kommenttia:

  1. Kiitos oikein hyvästä vinkistä!Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. morjens! Just etin poitsulleni synttärilahjaksi legoja joita toivonut jos jonkinlaisia, sitten löysin nämä banbaot joista itsellä ei mitään kokemusta ole. Osaatko kertoa ovatko laadultaan legojen kanssa edes suurinpiirtein samalla viivalla? Lähinnä tällä tarkoitan palikoiden yhteensopivuutta ja rakennusten kasassa pysymistä, entä käyvätkö kuinka hyvin yksiin näiden alkuperäisten legopalikoiden kanssa? Kiinnostavia teemoja noilta löytyy ja ennenkaikkea voi äkkiseltään sanoa noiden olevan n kolmannes legojen hinnoista. Legopalikoiden keskellä itse varttuneena tuntuu uskomattomalta, että isotkaan paketit ei muutamaa kymppiä enempää näytä maksavan. :)

    VastaaPoista
  3. Hei! Luitko tuon toisen postaukseni kyseisistä palikoista:
    http://kivatjutut.blogspot.com/2011/04/paketti-hollannista.html

    Laatu ei vetele vertoja legolle, osa palikoista oli muotoiltu niin että niitä piti vähän jyrsiä veitsellä että sai kiinni, mutta lähinnä kyse erikoisemman mallisista.

    Palikat on noin pari milliä korkeampia kuin legot, eli ollaan pidetty ne ihan omana rakennussarjana, mutta esim jotain osia voisi hyödyntää tavallisten legojenkin kanssa kun ne kuitenkin tarttuu kiinni toisiinsa.

    Myös hahmot oli vähän pettymys, kivan näköisiä, mutta jalat ja kädet irtoaa tosi helposti. Sama niiden parin auton kanssa jotka tulivat talosettien mukana, renkaat irtoavat helposti.

    Siis jos niitä ei vertaa legoihin ja tykkää rakentelusta niin kyllä noissa hinta-laatu-suhde on puutteista huolimatta hyvä! Ja taloissa riitti haastettä äidillekkin, hartiat meni jumiin kun niitä lattialla lapsille kokosin :D -Talot on kestäneet leikin siinä missä tavalliset legotkin, eli kasassa pysyvät!

    VastaaPoista
  4. jees kiitoksia vastauksesta :)

    VastaaPoista