Translate

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Testiryhmäläinen hommissa

Kaksplus ja LEGO hakivat 2-5 -vuotiaita henkilöitä testaamaan DUPLO Lääkärin Vastaanotto ja DUPLO Iso Maatila -tuotteita.
Täytin hakemuksen ja unohdin koko jutun. Kunnes sain sähköpostiin viestin että meidät on valittu testiryhmään. Siis wow! En koskaan voita missään kilpailuissa ja lotossakin ollut vain kerran neljä oikein... Joo että kovasti ilostuttiin tästä uutisesta.
Tänään paketti tuli ja tuo meidän 4-vuotias koehenkilö on innoissaan leikkinyt lääkäriasemalla (ja lähinnä siihen kuuluvalla ambulanssilla) koko päivän :) -Duplopaketin saa siis pitää palkintona testin loputtua.

4 kommenttia:

  1. Olipas kiva yllätys! Voi, mitäköhän sitä itse kaikista mieluiten testais...hierojaa, kokkia, siivoojaa (ja senkin sais sitten testin lopuks pitää!)

    <3 Raisa

    VastaaPoista
  2. Heips, löysin äsken blogisi ja ihastuin kovasti sylvanialais-maailmaasi :)

    Tässä kohtaa oli pakko kommentoida, että meidänkin muksu pääsi tähän testiryhmään. Saatiin se Iso maatila kotiin testattavaksi :D Oli kyllä samanlaiset fiilikset kun sain sähköpostin, jossa valituksi tulemisesta kerrottiin.

    Nyt jatkan blogisi selaamista :)

    VastaaPoista
  3. Hei Toukkero :) Sun blogissasi olen käynyt useampaankin kertaan eikä ne sinun Sylvanian Families -kuvat ainakaan hillitse yhtään tätä meidän vasta herännyttä sylvaniakuumetta, ja hauska yhteensattuma tuo Lego testiryhmään pääsy!

    VastaaPoista