Translate

lauantai 1. lokakuuta 2011

Taas pakettia...

Minusta on kiva jakaa ostokokemuksiani nettikaupoista, tällä kertaa vuorossa toinen tilaukseni toysdirect.com:ista. Ensimmäinen tilaushan tuli todella mallikkaasti, eli seurantakoodilla näin milloin paketti on Suomessa ja sitä seuraavana päivänä osasin odotella kotona pakettia mikä tulikin sitten niin kuin pitikin.

Tämän toisen paketin kanssa meni melkein yhtä sujuvasti, paitsi kun seurantakoodissa luki että paketti on Suomessa, ei pakettia tuotukaan sitten seuraavana päivänä meille, vaan vietiin suoraan meidän lähipostiin ja seurantakoodiin ilmestyi viesti: "vastaanottajaa ei tavoitettu" no siihen kellonaikaan ja ihan mihin kellonaikaan tahansa meillä olisi ollut joku kotona, eli tämä viesti oli kuljetuspalvelulta ihan hatusta vedetty. No kävin sitten kyselemässä pakettia lähipostista ja sieltähän se löytyi.

En tiedä kuka meillä postia nykyisin jakaa, mutta maksikirjeiden kanssa on nykyään sama juttu, nehän pitäisi jakaa asiakkalle suoraan kotiin, soittaa ovikelloa jos ei mahdu luukusta. No ennen näin tehtiinkin mutta nykyään olen saanut jokaisen maksilähetyksen hakea postista, vaikka useimmiten (aina) meillä on siis joku kotona postinjaon aikaan. Höh!

Paketin sisällöstä, siellä on joululahjoja tytöille, eli Sylvanian Families koulu, bussi ja muutama hahmo ja tarvike. Vielä on yksi paketti Japanista tulossa Sylvanian hahmoja ja sitten saakin luvan riittää. Koen jo lievää ahdistusta tästä tilailustani, joten pitää koittaa myydä taas jotain pois. Suunnittelin jo luopuvani osasta muumiastioista, mutta pitää miettiä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti