Translate

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Hullu hylly



                        Eilen ihan sattumalta bongasin taloyhtiön roskakatoksesta Ikean vaaleanpunaiseksi petsatun Moppe pikkulipaston. Joku oli sen sinne hyljännyt ja minähän tietysti korjasin talteen.
Koska tällaisiin pikkulipastoihin on tapana kertyä kaiken maailman tingelitangelia, päätinkin  ottaa sen hieman toisenlaiseen käyttöön, tuunasin siitä hulluhyllyn eteisen seinälle. Eli liimasin tavallisella puuliimalla lipaston laatikot päällekkäin. Maalasin koko komeuden mustalla maalilla ja kiinnitin taustaseiniin skräppipaperia.
Nyt hyllylle voi keräillä erilaisia näyttelyitä, tällä kertaa leluja :)
Lipaston runko jäi vielä odottamaan muodonmuutosta...

4 kommenttia:

  1. Wooooo!!! Ihan älyttömän (siis hyper mielettömän!!) hyvä idea!!!

    Lisää tätä!!

    Nim. Äimän käkenä!

    VastaaPoista
  2. Pakko myöntää, että välillä on ikävä sitä aikaa, kun asuttiin kerrostalossa, sillä silloin tuli tehtyä roskakatoksesta löytöjä. Tosin ei mulla muun takia olekaan ikävä kerrostaloon. Tykkään niin paljon asua omakotitalossa, vaikka tässä hommaa piisaakin loputtomiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmissa asumismuodoissa on varmasti puolensa :) Koko lapsuuteni olen asunut omakotitalossa ja aina keväisin varsinkin selaan etuovesta ja oikotieltä omakotitaloja.. Mutta tässä viihdytään; lapsilla on kavereita, naapurit mukavia ja laiskana ihmisenä arvostan että huoltoyhtiö hoitaa pihatyöt.

      Poista